2321051900 Γεωργίου Παπανδρέου 8, Σέρρες kotalakidiskostasyros@gmail.com

HOME FABRICS
Κοταλακίδης Κωνσταντίνος - Κατασκευαστική Εταιρεία - Ανακαινίσεις- Ένδυση Σπιτιου - Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Σερρες


Η Κατασκευαστική Εταιρεία HOME FABRICS του Κοταλακίδη Κωνσταντίνου, με έδρα στην οδό Παπανδρέου Γεωργίου 8 στις Σέρρες, είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων, την ένδυση σπιτιού και την εμπορία επαγγελματικού εξοπλισμού για καταστήματα. Με μια εμπειρία που αγγίζει τις τρείς δεκαετίες, η HOME FABRICS έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα της κατασκευής και ανακαίνισης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η HOME FABRICS καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής και ανακαίνισης κατοικιών και καταστημάτων. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο, από μικρές αλλαγές και επιδιορθώσεις έως και την πλήρη ανακαίνιση κατοικιών και εμπορικών χώρων. Εξασφαλίζουν όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, καθώς και τεχνικούς με εξειδίκευση στα διάφορα στάδια του έργου, ενώ παρέχουν συμβουλές και εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών τους.

 

Κατασκευή

Κατασκευή

Η ομάδα της HOME FABRICS αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με ειδίκευση στην κατασκευή, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ικανοποίηση των πελατών τους.

Περισσότερα
Κατασκευή

Κατασκευή

Ανεξαρτήτως της κλίμακας ή της πολυπλοκότητας του έργου, η HOME FABRICS είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή οικιών και καταστημάτων με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

Περισσότερα
Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και υλικών υψηλής ποιότητας, η HOME FABRICS εξασφαλίζει την ανακαίνιση με επαγγελματικότητα, αισθητική και λειτουργικότητα.

Περισσότερα
Ένδυση Σπιτιού

Ένδυση Σπιτιού

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων, κουρτινών, στρωμάτων, δαπέδων, τεντών και χαλιών, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για την αναβάθμιση και την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων.

Περισσότερα
Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Από επίπλωση και διακόσμηση μέχρι εξοπλισμό κουζίνας, λευκά είδη και άλλα, η HOME FABRICS προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής

Περισσότερα